Aangenaam

Rens van Studio Onbegrensd

Sinds 2017 ben ik actief in de creatieve sector. Met Studio Onbegrensd help ik startende ondernemers met hun visuele identiteit.

Gek op alles dat mooi is, zo zou ik mezelf omschrijven. Als kind was ik al veel bezig met typografie en hand-lettering, op de grafische school ben ik opgeleid tot grafisch ontwerper, en in de jaren daarna heb ik mezelf ontwikkeld tot veelzijdige creatieveling. Dit deed ik gedeeltelijk met mijn eigen onderneming, maar ook heb ik ervaring opgedaan bij bedrijven als Swapfiets.

Momenteel ben ik full-time bezig met Studio Onbegrensd. Als ik niet achter mijn laptop zit vind je me ergens in de horeca of in de keuken, nodig ik vrienden uit om te komen eten en trek ik graag een fles wijn open waar ik te pas en te onpas interessante weetjes over zal vertellen.

Wat ik belangrijk vind

Heb je een project in gedachten?

Studio Onbegrensd kan je hierbij helpen. Neem contact op om je idee├źn tot leven te brengen.

Rens van Studio Onbegrensd

Samen werken aan jouw onderneming.

In een samenwerking met Studio Onbegrensd hoef je je geen zorgen meer te maken over je creatieve uitingen. Ik zal je helpen het mooiste product te visualiseren, pakkende tekst te schrijven en de juiste doelgroep te bereiken. Weet je niet goed wat je wilt? Geen probleem. Door jou persoonlijk te leren kennen weet ik de juiste vragen te stellen om zo te achterhalen wat jij nodig hebt.